Fent honor a aquesta telepatia que em caracteritza, jo també vaig a posar una recepta del cuscús, ja que avui m’he decidit a cuinar-lo per primera vegada. Aquesta recepta me la va ensenyar “la veïna”, que és molt bona cuinera i m’alimenta molt bé. Es tracta de cuscús a la catalana.
Ingredients (2 persones):
-2 botifarres
-2 botifarres
-1 tasseta de cafè de cuscús
-1/2 carbassó
-1/2 ceba
-1/2 carbassó
-1/2 ceba
-1 pastanaga
-oli i sal
-oli i sal
Preparació:
-Començarem per netejar i tallar la ceba, la pastanaga i el carbassó. Ho posem en una paella amb oli a foc lent fins que les verdures estiguin toves i afegim un punt de sal (és necessari que la paella estigui tapada ja que facilitarà la cocció de les verdures).
-Mentrestant, coem la botifarra a foc lent perquè es faci bé per dins. Un cop la botifarra estigui cuita, la traiem del foc i la tallem a trossets.
-Finalment es prepara el cuscús. Es col·loca el cuscús en un bol i s'hi afegeix aigua bullint fins cobrir-lo completament. Ha de sobrepassar un dit aproximadament. Es tapa i es deixa durant 5 minuts. Es destapa, s'hi afegeix una mica d'oli i es remena. Si el gra no quedés prou tou, es torna a tapar una estoneta més.
-Finalment es prepara el cuscús. Es col·loca el cuscús en un bol i s'hi afegeix aigua bullint fins cobrir-lo completament. Ha de sobrepassar un dit aproximadament. Es tapa i es deixa durant 5 minuts. Es destapa, s'hi afegeix una mica d'oli i es remena. Si el gra no quedés prou tou, es torna a tapar una estoneta més.
- Ara només queda barrejar-ho tot i ... a menjar!!
Bon profit!!
1 comentari:
Ualaaaaaaaaa, quina bona pinta!!!! Això és la recepta que vaig improvisar però molt millorada!! Que txulo queda el plat :))
Publica un comentari a l'entrada